Wij streven naar de hoogste kwaliteit.
Mocht u toch klachten hebben, neem dan altijd contact op met ons op!

Om de kwaliteit te kunnen gebruiken wij de volgende protocollen:

  • Handelsprotocol (wij behandelen conform de richtlijnen van de NvH)
  • AVG-protocol (Algemene Verordening Gegevensbescherming)
  • Klachten-protocol

Huidtherapie Roermond is aangesloten of geregistreerd bij onderstaande organisaties:

Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten

De Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NvH) is de branchevereniging voor huidtherapeuten. De NvH stelt behandelrichtlijnen op, biedt opleidingsmogelijkheden aan en beheerst de vakbekwaamheid van de aangesloten leden.

NVH-registratienummer: 500884

 

Kwaliteitsregister Paramedici

Het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) voert de registratie en herregistratie uit voor paramedische beroepen en toetst van een paramedicus uit aan de kwaliteitseisen van de beroepsgroep.

KP-nummer: 39912127888

 

 

BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg)

Huidtherapeuten vallen onder artikel 34 van de wet BIG (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg). Het doel van de Wet BIG is het begeleiden en verzekeren van de kwaliteit in de gezondheidszorg. In artikel 34 staan ​​de deskundigheidsgebieden en opleidingseisen beschreven.

 

 

Vektis (oa AGB-register)

Het AGB-register is hét herkennende register in de zorg. In dit register staan ​​alle ondersteunende (zorg)informatie vermeld over de aangiften, de zorginkoop en de overeenkomsten van de zorg die mogelijk te maken is.

AGB-code (zorgverlener / praktijk) : Op aanvraag


Bescherming persoonsgegevens

Het protocol van Huidtherapie Roermond met betrekking tot bescherming persoonsgegevens is gebaseerd op de grondslag van de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze wetgeving vervangt op Europees niveau de vorige regelgeving (Wet Bescherming Persoonsgegevens). De privacyverklaring kan hier worden gedownload. Het protocol van Huidtherapie Roermond kan  hier  worden gedownload.